Bardzo, bardzo łatwy do przygotowania i bardzo smaczny. Szczególnie zaraz po upieczeniu, wówczas przestaję nawet tęsknić za chlebem pszennym. Chociaż popełniam mały grzeszek... powinnam również unikać drożdży :(Więcej
Bardzo, bardzo łatwy do przygotowania i bardzo smaczny. Szczególnie zaraz po upieczeniu, wówczas przestaję nawet tęsknić za chlebem pszennym. Chociaż popełniam mały grzeszek... powinnam również unikać drożdży :(Więcej
Najłatwiejszy :) Więcej
Moja wersja kanapki z jajkiem sadzonym wzorowana na Hożej Litwince z „Atlasu kanapek świata”. Książka wkrótce będzie do wygrania na blogu wraz z kubkiem termicznym ;)Więcej
Chlebek jest bardzo prosty do wykonania, a równocześnie aromatyczny i smaczny.Więcej
Jest bardzo prosty do przygotowania i fajnie sprawdza się na śniadanie. Jest bardzo sycący… a najlepszy jeszcze ciepły. Można go przygotować z wieloma różnymi dodatkami. Więcej
Pierwszy raz zobaczyłam ten chleb kilka miesięcy temu na blogu my new roots i wówczas, chociaż byłam bardzo zainteresowana tym chlebem, nie zdecydowałam się go upiec ze względu na brak kilku składników...Więcej
Takim chlebkiem miło rozpocząć dzień. Bardzo go lubimy. Często dodajemy do niego jeszcze innych owoców. Ten był polany odrobiną pomarańczowego lukru. Do chlebka, dla każdego proponuję szklaneczkę 100% soku pomarańczowego. Na zdrowie :)Więcej
Ten chleb bywa w naszym domu bardzo często pieczony. I tak jak każdy ma swój ulubiony chleb, to właśnie ten stał się bardzo lubianym przez nas. Dziś druga jego odsłona.Więcej
Może nie jest łatwy do przygotowania, ale warto go upiec. Chleb jest pieczony na zakwasie, trzeba pamiętać, aby zaczyn na niego przygotować kilka godzin wcześniej. Jest naprawdę przepyszny. Serdecznie go polecam. Z podanych składników wychodzi duży bochenek chleba. Ja często piekę dwa mniejsze.Więcej