Znów kupiłam młodą kapustę i postanowiłam wykorzystać inny przepis na jej przygotowanie. Kapusta wyszła bardzo dobra, jednak ja wolę wersję bez boczku, gdyż wg mnie bardzo zdominował koperek, a ja w młodej kapuście lubię go najbardziej.Więcej
Znów kupiłam młodą kapustę i postanowiłam wykorzystać inny przepis na jej przygotowanie. Kapusta wyszła bardzo dobra, jednak ja wolę wersję bez boczku, gdyż wg mnie bardzo zdominował koperek, a ja w młodej kapuście lubię go najbardziej.Więcej
Wiosna, koperek, zapach koperku… czyli musiała być na obiad młoda kapusta z koperkiem. Od wielu dni miałam na nią smak, a że na blogach zaczęło się roić od różnych przepisów na jej przygotowanie (ile blogów tyle przepisów :), tak jak na sałakę jarzynową) no i oczywiście smakowitych zdjęć, to oczywiście musiałam się skusić. Niestety, po ugotowaniu stwierdziłam, że jest jej stanowczo za mało. Więc wkrótce, będzie jej kolejna porcja. Jest to danie niewyszukane, ale za to jak smakuje.Więcej